Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Administratoru asociācija iebilst pret maksātnespējas nozares politizāciju

29.01.2015

Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācija (turpmāk – Administratoru asociācija) norobežojas no izskanējušajām ziņām par individuāliem administratoru ziedojumiem politiskajām partijām un iebilst pret maksātnespējas nozares politizāciju.

Administratoru asociācija nav ziedojusi un arī neplāno nākotnē ziedot politiskajām partijām. Administratoru asociācija ziedo labdarībai, piemēram, Bērnu slimnīcas fondam, kā arī juridiskās zinātnes attīstībai – Latvijas Universitātes fondam.

„Pēdējo pāris gadu laikā maksātnespējas nozare ir nokļuvusi politisko „spēlīšu” krustugunīs, kā rezultātā ir pieņemta virkne populistisku lēmumu, kas ne tikai nerisina pastāvošās maksātnespējas procesa problēmas, bet rada arvien jaunas, ieviešot haosu normatīvo aktu piemērošanas praksē,” norāda Administratoru asociācijas valdes priekšsēdētājs Olavs Cers, piebilstot, ka rezultātā neapmierināto skaits maksātnespējas procesos pieaug, bet panākt juridisku korektus un praksē reāli piemērojamus problēmu risinājumus neizdodas.



drukāt >