Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Nākamnedēļ aicinām uz diviem kvalifikācijas pilnveides pasākumiem

27.02.2015

Marta pirmajā nedēļā Administratoru asociācijas Apmācību centrs aicina maksātnespējas procesa administratorus un citus interesentus uz diviem klavlifikācijas pilnveides pasākumiem.

2.martā notiks seminārs "Administratīvie pārkāpumi darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības lietās", kuru vadīs Rīgas apgabaltiesas tiesnesis Juris Stukāns. Seminārā būs iespēja uzzināt par administratīvās atbildības un administratīvo sodu veidiem darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvajā regulējumā, par fiziskās personas, juridiskās personas, amatpersonas un valdes locekļa administratīvo atbildību, kā arī maksātnespējas procesa administratora atbildību. Tāpat semināra ietvaros tiks sniegts pārskats par tiesu praksi lietās par darba tiesisko attiecību un darba aizsardzību regulējošo normatīvo aktu administratīvajiem pārkāpumiem.

Savukārt 3. un 4.martā norisināsies kvalifikācijas pilnveides pasākums "Prasme pārliecināt", kuru vadīs Mg. Psych., Mg. personālvadībā  Vineta Ikauniece – Ozoliņa, kura ir personāla trenere ar vairāk nekā 10 gadu darba pieredzi klientu apkalpošanas, pārdošanas, vadītāju apmācības un personiskās izaugsmes treniņu vadīšanā. lektore ir sertificēts praktiskais psihologs, akmeologs - speciālists pieaugušo personiskās un profesionālās izaugsmes attīstīšanā.

Šī kvalifikācijas pilnveides pasākuma ietvaros dalībniekiem būs iespēja uzzināt pārliecināšanas komunikācijas likumus un sapratnes nodrošināšanas nosacījumus, kā arī apgūt argumentēšanas tehnikas un argumentu formulēšanu. Tāpat semināra dalībnieki varēs uzzināt efektīvus sevis vadīšanas un kontrolēšanas principus un iemācīties praktiski pielietot sarunas vadīšanas paņēmienus, kā arī citas pārliecināšanai svarīgas prasmes un tehnikas.

Semināra laikā pasniedzēja sniegs īsu teorētisko ieskatu visās minētajās tēmās, uzsvaru liekot uz praktiskiem vingrinājumiem, testiem, strukturētām diskusijām, kā arī lomu spēlēm un video atgriezeniskās saites analīzi.

Pietiekties abiem semināriem iespējams elektroniski vai izmantojot pieteikuma veidlapu, kas pieejama šeit.

Aicinām iepazīties arī ar citiem martā plānotajiem kvalifikācijas pilnveides pasākumiem, aplūkojot kalendāru šeit!



drukāt >