Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Uzsākta faktu pārbaude par administratoru rīcību Ķemeru sanatorijas lietā

03.03.2015

2015.gada 2.martā Latvijas Sertificēto maksātnespējas procesa administratoru asociācijas (turpmāk – Administratoru asociācija) valde ārkārtas sēdē pieņēmusi lēmumu par faktu pārbaudi saistībā ar publiski izskanējušo informāciju par atsevišķu maksātnespējas procesa administratoru darbībām ar Ķemeru sanatorijas ārstnieciskā ūdens urbumiem un dūņu atradnes vietām.

Administratoru asociācijas valde ir pieprasījusi informāciju visiem publiski minētajiem maksātnespējas procesa administratoriem, kā arī bijušajai maksātnespējas procesa administratorei Tatjanai Poņatovskai, un lūgusi sniegt viedokli par izskanējušajiem faktiem.

Administratoru asociācijas valde ir lūgusi administratorus sniegt informāciju līdz 2015.gada 9.martam. Pēc informācijas saņemšanas Administratoru asociācijas valde lems par saņemtās informācijas nodošanu izskatīšanai Ētikas komisijā.

Kopš 2015.gada 1.marta Administratoru asociācija ir tiesīga lemt par maksātnespējas procesa administratoru sertifikāta darbības izbeigšanu, ja tiek rupji pārkāpts Maksātnespējas procesa administratoru profesionālās ētikas kodekss. Turklāt ētikas kodekss, kas 2015.gada 20.februārī tika apstiprināts Administratoru asociācijas biedru sapulcē, no 1.marta ir saistošs visiem maksātnespējas procesa administratoriem.



drukāt >