Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

21.jūlijā - Motivējošās sarunas metodikas izmantošana sadarbības veicināšanai MNP

16.07.2015

21.jūlijā Administratoru asociācijas Apmācību centrs aicina uz jaunu kvalifikācijas pilnveides pasākumu „Motivējošās sarunas metodikas izmantošana sadarbības veicināšanai maksātnespējas procesā". Semināru vadīs Ilze Ušacka - Mag.psych.(doktorante), motivējošās intervēšanas (MI) trenere, specializējusies juridiskajā psiholoģijā, ar ilggadīgu pieredzi darbā ar ieslodzītajiem. Iepriekš Ilze Ušacka Apmācību centrā ir vadījusi kvalifikācijas pilnveides pasākumus par psiholoģiskās ietekmējamības atpazīšanu un novēršanu un guvusi ļoti labas klausītāju atsauksmes.

Motivējošās sarunas pamatā tiek izmantotas motivējošās intervijas tehnikas, kas  ir vērstas uz rezultātu - īstermiņā, un kuru apmierina abas puses. Šo tehniku šobrīd plaši izmanto ne tikai terapijas procesā, bet arvien vairāk arī citās jomās, kur nepieciešams ātrs un efektīvs sarunas (sadarbības) rezultāts.

Kā panākt, lai klients būtu ieinteresēts sadarbībai? Ar kādām tehnikām to var panākt? Uz ko fokusēties motivējošās intervijas laikā (problēmu, dialogu, risinājumu)? Vai tas viss ir iespējams vienlaicīgi? Cik sarunām jānotiek, lai sasniegtu mērķi? Kā mērķis ir svarīgāks – klienta vai jūsu, un vai mērķi vienmēr sakrīt? Kā panākt sadarbību? Šie un daudzi citi jautājumi tiks skatīti semināra laikā.

Semināra datums: 21.07.2015.

Norises laiks: 9:30 – 17:00 (8 ak. h)

Norises vieta: Administratoru asociācijas telpas Strēlnieku ielā 9-14, Rīgā.

Pieteikšanās elektroniski šeit.



drukāt >