Latvijas Maksātnespējas procesa administratoru asociācija | Apmācību centrs
Sākums>Apmācību centrs


Kontaktinformācija

Latvijas Maksātnespējas procesa
administratoru asociācija
Adrese: Dzirnavu iela 73-2, Rīga, LV-1011
E-pasts: administratori(at)administratori.lv


Rekvizīti

Reģ. Nr.: 40008073746
Banka: A/S Swedbank
Konta Nr.: LV33HABA0551004540963


Kā mūs atrast >

Izmaiņas Administratoru asociācijas pārvaldes institūcijās

20.09.2016

Administratoru asociācija informē, ka līdzšinējais biedrības valdes priekšsēdētājs Olavs Cers ar 2016.gada 13.septembri ir nolicis valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa pilnvaras, kā arī beidzis dalību administratoru profesionālajā organizācijā.
 
Kā O.Cers informējis Administratoru asociāciju, lēmums par maksātnespējas procesa administratora sertifikāta izbeigšanu saistīts ar valsts amatpersonas statusa piemērošanu maksātnespējas procesa administratoriem, tajā skaitā zvērinātiem advokātiem, kuri praktizē maksātnespējas jomā, kā dēļ viņš ir bijis spiests lūgt izbeigt sertifikāta darbību.
 
O.Cers uzskata, ka atbilstoši biedrības statūtiem nevar būt administratoru asociācijas biedrs un turpināt pildīt Administratoru asociācijas valdes priekšsēdētāja pienākumus, jo ir zudis viņam kā administratoram sniegtais Administratoru asociācijas biedru pilnvarojums aizstāvēt viņu intereses.
 
Saistībā ar sertifikāta darbības izbeigšanu valsts amatpersonas statusa piemērošanas dēļ ir mainījies arī Administratoru asociācijas Padomes sastāvs. Jānis Jurkāns, Armands Strods, Andris Rukmanis un Ainars Kreics norādījuši, ka esošajā situācijā atbilstoši biedrības statūtiem nav iespējama dalība profesionālajā organizācijā, līdz ar to ir zudis Administratoru asociācijas biedru sniegtais pilnvarojums ieņemt padomes locekļa amatu. Darbību Administratoru asociācijas padomē pārtraucis arī H.Velmers. Vienlaikus A.Kreics ir paudis gatavību turpināt veikt padomes priekšsēdētāja pienākumus līdz tuvākajai Administratoru asociācijas biedru kopsapulcei.



drukāt >